Skole Escape Rooms

Escape rummene kan spilles gratis og blander gåder og pædagogisk indhold for at skabe spændende læringsoplevelser, og det kræver nærmest ingen forberedelse. De fremmer kritisk tænkning, samarbejde, samhørighed og problemløsningsevner. Med nøje udvalgte ledetråde engagerer eleverne sig aktivt, mens de uddyber deres forståelse indenfor forskellige emner.

For at støtte den fordybende læringsoplevelse og vækst af denne form for escape rooms, kan du tilkøbe hjælpeark og certifikater til de enkelte escape rooms. Med dem kan du effektivt vejlede og støtte elever, der sidder fast og sikre engagement, som skaber varige minder.

Chiffer Akademiet

Chiffer Akademiet er en tværfaglig flugtrejse guidet af cyberdetektiven Baltazar. Han tager dig gennem hacking- og leetspeak-udfordringer, litterære fænomener, binære tal og chiffer-dekrypteringer.

Escape room’et tager ca. 45 minutter, indeholder 10 udfordringer, samt et hemmeligt rum, og er primært egnet til udskolingen.

Selvom du sagtens kan lave escape room’et uden ekstramateriale som svarark, diskussionspunkter, evaluering eller certifikater, anbefaler jeg stærkt at downloade dem, for at forbedre oplevelsen endnu mere.

5 Comments

 1. Hej mt91
  Vi har på Basen Skole prøvet jeres online escape room.
  Vi tro,r vi har fundet en fejl på niveau 8, ingen af os kan komme videre. Vi har prøvet alt, vi har fundet den “hemmelige” tekst [..]

  Har slettet denne information, da den afslører svaret
  – Morten

  [..] Vores lærer kan heller ikke finde flere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *